Írta: Zentai Eta
Közzétéve 2 éve
Megtekintések száma: 719
Haiku csokor
Víztükör
Fölé hajolok
Mélyen, széttöri tükrét
Szárnyatlan testem
Szomorú Isten
Könnye záporként veri
Figyelő arcát
Mélységnek arca
Magasság tükre, múló
Idő halk sodra
Ne légy kishitű
Apró pocsolyák tükrében
is benne az ég
Nap szerelmese
Páraként sietsz hozzá
Gyönyörű kényszer