Írta: Fábián József
Közzétéve 1 éve
Megtekintések száma: 219
Vesédbe látok,
gondolat-rendőrödként
megfejtettelek.
Száraz torkodat
szomjúság gyötri folyton:
porzik a veséd.
Kocsmai balhé
vandál végeredménye:
lerúgott vesék.
Királyi étel
húszezerért tálalva:
vesepecsenye.
Mesél a veséd:
elfojtott gátlásaid
követ teremnek.
Csillagokat látsz,
köveid utat törnek:
atyaúristen!
Vesecisztáid
Kháron matrózcsomóján
szaggató görcsök.