Írta: Fabók Endre
Közzétéve 1 éve
Megtekintések száma: 293
Haikufüzér (Távolodik így…)
Távolodik így,csónakokat áztat afélelem, a tér.
Félelem a tér,félelem a semmi, demegmarad a hang.
Megmarad a hang,elsirat a gyásztömeg,átvezet a dal.