Írta: Siska Péter
Közzétéve 1 éve
Megtekintések száma: 224
Három haiku
Kör
Pléhkrisztus. Felhők.
Országút eső után.
Megpihenünk majd.
Föld
Otthonmeleg test.
Ez a világ csak álom –
bevetetlen ágy.
Hűség
Veled. Nélkülem.
Valaki más csöndje ez.
Tűz a nap. Fázom.