Három haiku a versről

Írta: Rigó Béla


Közzétéve 1 éve

Megtekintések száma: 254



HÁROM HAIKU A VERSRŐL

(Zöldi Lacinak)

Volt hősi ének.
Most vers van -- ifjak, vének ...
Kell a fenének!

A vers mikor hat?
Ha fújja már a kor-had.
S a költő korhad.

Termelj! A versek
versengő spermasejtek.
A cél? Csak sejted...