Írta: Rigó Béla
Közzétéve 1 éve
Megtekintések száma: 295
Szepes Erikának
Ad notam: haikunkon vidáman, új nóta csendül…
(Definíció)
Idegen ajkú
minták után írt magyar
szórajz a haiku.
(Haiku)
Csak néha giccs.
Gyorsan hervadó virág,
vagy szürke kavics.
(Kavics)
Isteni szikra
él benne, csak csiholjad!
Ő is volt szikla.
(Szikla)
Reped vagy repes?
Mindegy. Fejre-esemény –
elemzi Szepes.
(Szepes)
Örökös Tudor
sok törpe közt. Tanmese,
vagy inkább humor?