Ars poetica

Írta: Pődör György


Közzétéve 1 éve

Megtekintések száma: 202



Ars poetica

 

Amikor szántani viszem

szavakból  edzett ekémet

pegazusnak úgy hiszem

nem kötök elé gebéket

 

    első közlés