Ars poetica

Írta: Megyesi Nagy Imre


Közzétéve 11 hónapja

Megtekintések száma: 195



Ars poetica

Terek között válogatsz,
az időt nem tudod,
így maradsz;
apád, anyád,
sorsod
egy gondolat,
más,
ami megmarad.

2017. június 26.