Írta: Tillmann Pentele
Közzétéve 1 éve
Megtekintések száma: 259
Öt haiku
Salvador Dalí
regényébe tett készpénz ̶
Elrejtett arcok
dörmögő medve
guberál a városban ̶
nem leli kedvét
fazékfedőkkel
az éjszaka közepén
álmot hajtanak
meddő étvággyal
lohad, kút aljára csüng
szomjas holdsugár
hajnali égen
két bőregér kóvályog
vértől részegen