Ars poetica

Írta: Szűcs István


Közzétéve 1 éve

Megtekintések száma: 251



Ars poetica

Fogadjatok el úgy, ahogy vagyok,
nevezzetek bolondnak, hülyének,
mint a fejjel lefelé akasztott apostolok,
csak szeressetek, csak szeressetek.