Vers

Írta: Rejtő Gábor


Közzétéve 8 hónapja

Megtekintések száma: 129



Vers

Szemmel vers.
Kézzel vers.
Addig élsz,
míg énekelsz.

Könnyel vers.
Vérrel vers.
Annyit érsz,
mit énekelsz.

Hogy, ha vers,
vigyél tovább!
Öled legyen
öröm-virág.

Az illatát,
lejegyzem én.
Ha átölelsz,
az költemény.