Nagyvárosi haiku csokor

Írta: Fábián József


Közzétéve 1 éve

Megtekintések száma: 153



nagyvárosi haiku(csokor)

#1
nem azt jelenti
hazamenni, hogy tudod
fejből az utat

#2
add a lelkedet
a galamboknak, másnak
nem fog kelleni

#3
névtelen mosoly
az élet, amit le tudsz
írni egy versben

#4
ne félj, ha itt el-
veszel… lelked túl van az
óperencián

#5
csak annyi időm
van, hogy éppen belefér
a szótagszámba

#6
tudtad? egy normál
méretű bőröndben pont
elfér egy élet

#7
nem látod reggel
mennyi isten van még a
zsúfolt buszon is?