Írta: Kántor Krisztián
Közzétéve 1 éve
Megtekintések száma: 351
haikuk
elrejtett idő
ajkad vonalán röppen
tarkaszárnyú lét
szélhozta reggel
fehér szövétnek-ágyban
fénnyé olvadunk
zivatar után
kőtengerben lyuk vagyok
bennem pocsolyák
lengő nád tövén
moszatban halraj matat
arcod mozgatják
Észak vihara
mélylila magnólia
köszönt hajlongva
hajadról sápadt
holdfény csorog ajkamra
éj-kikötőben
álmatlan hajnal
már csak szeretni tudok
sötét percekben
április éled
minden szilvafa Te vagy
szirmaink hullnak
fehér kavicsok
mentén éneklő babák
arcuk elvásott