ars poetica

Írta: Bertalan Tímea


Közzétéve 8 hónapja

Megtekintések száma: 117



ars poetica
 
a virágmintás pólóm alá rejtett
szerelmeket egyenként dobom bele
a novemberi pocsolyákba
s csendben nézem ahogyan
feloldódnak egy Istenről szóló
lejárt szavatosságú mítoszban