Zene zenekar nélkül (haikuk)

Írta: Tarjáni Imre


Közzétéve 8 hónapja

Megtekintések száma: 139



Zene, zenekar nélkül.
(haikuk)

Születésemtől
halálig követtelek.
Visszafordulok

*
Hang lett és mozgás
pedig csak követ dobtál
a néma tóba.

*
A távolságot
csak magamtól mérhetem
de tőlem meddig?

*
Haikut írni
zene zenekar nélkül
csak tisztán Te vagy-

*
Számtalan regény
íródik bennem némán
s egyetlen vers lesz.

*
Olvasni tanulsz
de a vers írja magát
mindenütt szó van.

*
Megjött a jövő!
Ismerős valakinek?
Nem erre vártam.

*
Könnyen lehet, hogy
könnyes leszek és sírok
csak úgy magamnak.

*
Taposóaknák
az álmok. Minden éjjel
rálépek egyre.

*
Nem hallgathatom
minden szavadat folyton
pedig szeretlek.