Haikuk

Írta: Bíró Rudolf


Közzétéve 8 hónapja

Megtekintések száma: 126



Haikuk

Fenőkő

Az éles szavak
Életlen gondolaton
Csiszolódnak.

Szerencse

Hiába dobsz fel
Egy érmét, mind két oldal
Ugyan annyit ér!

Medvecsók

Most szíven ütött
Minden kimondott szavad.
Lila a mellkas.

Fehér

Minden emléket
Leírtam egy papírra.
Fehér filctollal.

Jobb kéz szabály

Kereszteződés:
Te jobbra, Ő balra volt.
Elengedtelek.

Szív(acs)

A kicsavart szív
Bármikor képes újra
Megszívni magát.

Téli haiku

Kificamodott
Ágak integetnek a
Csontritkult télnek.

Csendélet

Mikor megérted
ajkain a csendet, nem
kell magyarázat.